فیبر یا الیاف مواد مغذی رژیمی هستند که از بافت سلول های گیاهی طی یک پروسه ترموفیزیکال استخراج می-گردد و از آنجا که توسط آنزیم های گوارشی قابل هضم نبوده، موجب تسهیل فرایند هضم و عملکرد گوارشی در بدن می گردد. همزمان فیبرهای خوراکی، با قابلیت جذب و نگهداری بالای آب و روغن دارای مزایای تکنولوژیکی و خواص تغذیه ای قابل توجه ای به شرح زیر می باشند:

مزایای تکنولوژیکی:
• بهبود بافت و افزایش استحکام محصول
• توزیع یکنواخت رطوبت، جلوگیری از افت وزن
• بهبود خواص ارگانولپتیکی وحس دهانی مطلوب تر
• حفظ کیفیت محصول در برابر انجماد و دیفراست
• جلوگیری از خروج آب و عصاره (جلوگیری سینرزیس)
• جلوگیری از کوچک شدن و دفرمه شدن محصول به هنگام سرخ کردن
• حفظ لطافت وتازگی، بالا بردن زمان ماندگاری محصول نهایی
• افزایش راندمان تولید، افزایش بازده اقتصادی
• مقاومت بالا در برابر دما و PH
• تقویت اثر امولسیفایر

خواص تغذیه ای :
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری محصول
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر



فیبرهای پیشنهادی:
• Sanacel Pot 90
• Sanacel Wheat 200
• Sanacel Oat 200
• Sanacel Wheat 90
• Sanacel Oat 90


کاربردها محصولات تماس با ما درباره ما صفحه اصلی
طراحی، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پارس پردازش سدید