فیبر یا الیاف مواد مغذی رژیمی هستند که از بافت سلول های گیاهی طی یک پروسه ترموفیزیکال استخراج می گردد و از آنجا که توسط آنزیم های گوارشی قابل هضم نبوده، موجب تسهیل فرایند هضم و عملکرد گوارشی در بدن می گردد. همزمان فیبرهای خوراکی، با قابلیت جذب و نگهداری بالای آب و روغن دارای مزایای تکنولوژیکی و خواص تغذیه ای قابل توجه ای به شرح زیر می باشند:

خواص تکنولوژیکی:
• بهبود بافت و افزایش استحکام محصول
• افزایش راندمان تولید، افزایش بازده اقتصادی
• حفظ لطافت و تازگی، افزایش زمان ماندگاری محصولات
• مانع از ایجاد توده و چسبندگی
• توزیع یکنواخت رطوبت
• عامل حجیم کننده
• پایدار کننده
• مقاومت بالا در برابر دما و PH
• فاقد رنگ، بو و مزه

خواص تغذیه ای :
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری محصول
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر


موارد پیشنهادی:
• پنیر خرد شده
• ادویه جات ترشی¬جات و طعم دهنده
• ترکیب نانوایی و صنعت گوشت
• محصولات فوری مانند سوپ یا نوشیدنی
• فراورده های هیدروفیل


کاربردها محصولات تماس با ما درباره ما صفحه اصلی
طراحی، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پارس پردازش سدید