مزایای تکنولوژیکی:
• افزایش زمان ماندگاری و جلوگیری از بیات شدن محصولات
• بدون ریسک کپک زایی
• افزایش راندمان تولید، افزایش بازده اقتصادی
• افزایش حجم دهندگی در خمیر
• حفظ لطافت وتازگی، افزایش زمان نگهداری خمیر
• بهبود پروسه فرآوری خمیر
• کاهش چروکیدگی و شکستگی حین پخت
• بهبود قابلیت برش خوردن و کاهش خردشدن و ضایعات
• بهبود خواص ارگانولپتیکی و حس دهانی مطلوب تر
• افزایش ماده خشک در خمیر
• توزیع یکنواخت رطوبت
• مقاومت حرارتی بالا دما و PH
|
خواص تغذیه ای :
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری محصول
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر
|