مزایای تکنولوژیکی :
• فیبر کامپاند - نامحلول و محلول
• بهبود بافت و ساختار محصول نهایی
• حفظ تازگی و افزایش زمان ماندگاری محصول نهایی
• افزایش راندمان تولید، افزایش بازده اقتصادی
|
کاربردهای پیشنهادی:
• محصولات لبنی
• فراورده های گوشتی و غذاهای آماده
• نان و محصولات بیکری
• محصولات فریزشده، بستنی
• محصولات فاقد گلوتن
• نوشیدنی های فوری و پروتئینی
|
ویژگی های ساختاری :
• مقاومت بالا در برابر دما و PH
• قابلیت جذب و نگهداری بالای آب و روغن
• توزیع یکنواخت رطوبت
• قابلیت ژل سازی و حجم دهنده رژیمی
• تقویت امولسیفایر و افزایش ویسکوزیته
• جلوگیری از تشکیل کریستال های یخ
|
خواص تغذیه ای:
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر
|