کاربردهای پیشنهادی:
• محصولات بیکری
• فراورده های گوشتی
• آنتی کیکینگ در محصولات پودری و ادویه جات
خواص تغذیه ای:
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری محصول
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• لیبل غنی شده با فیبر
• پیشگیری از سرطان کولون
|
مزایای تکنولوژیکی:
• بهبود بافت و ساختار محصول نهایی
• حفظ تازگی و افزایش زمان ماندگاری محصول نهایی
• فیلر(پرکننده)
• افزایش راندمان تولید، افزایش بازده اقتصادی
ویژگی های ساختاری:
• فاقد رنگ، بو و مزه
• مقاومت بالا در برابر دما و PH
• قابلیت جذب و نگهداری بالای آب و روغن
• توزیع یکنواخت رطوبت
• فاقد E-number
|