فیبر یا الیاف مواد مغذی رژیمی هستند که از بافت سلول های گیاهی طی یک پروسه ترموفیزیکال استخراج می گردد و از آنجا که توسط آنزیم های گوارشی قابل هضم نبوده، موجب تسهیل فرایند هضم و عملکرد گوارشی در بدن می گردد. همزمان فیبرهای خوراکی، با قابلیت جذب و نگهداری بالای آب دارای مزایای تکنولوژیکی و خواص تغذیه ای قابل توجه ای به شرح زیر می باشند:

مزایای تکنولوژیکی:
• افزایش زمان ماندگاری و جلوگیری از بیات شدن محصولات
• بدون ریسک کپک زایی
• افزایش راندمان تولید، افزایش بازده اقتصادی
• افزایش حجم دهندگی در خمیر
• حفظ لطافت وتازگی، افزایش زمان نگهداری خمیر
• بهبود پروسه فرآوری خمیر
• کاهش چروکیدگی و شکستگی حین پخت
• بهبود قابلیت برش خوردن و کاهش خردشدن و ضایعات
• بهبود خواص ارگانولپتیکی و حس دهانی مطلوب تر
• افزایش ماده خشک در خمیر
• توزیع یکنواخت رطوبت
• مقاومت حرارتی بالا در برابر دما و PH

خواص تغذیه ای :
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری محصول
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر







فیبرهای پیشنهادی:
• Sanacel Wheat 90
• Sanacel Wheat 200
• Sanacel Wheat 400
• Sanacel AF 401
• Sanacel Oat 90
• Sanacel Oat 200
• Sanacel Oat 300
• Sanacel Pot 400
• Sanacel Pot 90


کاربردها محصولات تماس با ما درباره ما صفحه اصلی
طراحی، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پارس پردازش سدید