فیبر یا الیاف مواد مغذی رژیمی هستند که از بافت سلولهای گیاهی طی یک پروسه ترموفیزیکال استخراج میگردد و از آنجا که توسط آنزیمهای گوارشی قابل هضم نبوده، موجب تسهیل فرایند هضم و عملکرد گوارشی در بدن میگردد. همزمان فیبرهای خوراکی، با قابلیت جذب و نگهداری بالای آب و روغن دارای مزایای تکنولوژیکی و خواص تغذیهای قابل توجهای به شرح زیر میباشد:

خواص تغذیه ای:
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری محصول
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر

مزایای تکنولوژیکی :
• حفظ سلامتی و ارتقاء کیفیت رژیم غذایی
• کمک به حفظ سطح کلسترول سالم و کاهش کالری محصول
• کنترل بیماری دیابت (تثبیت سوخت و ساز قند)
• پیشگیری از عفونت روده بزرگ و یبوست
• خواص رژیمی و کنترل وزن بدن
• پیشگیری از سرطان کولون
• لیبل غنی شده با فیبر

دستورالعمل:

نتایج:

کاربردها محصولات تماس با ما درباره ما صفحه اصلی
طراحی، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پارس پردازش سدید